Endelig kan du ta kontakt med romvesen - trygt, enkelt og gratis* ved hjelp av denne unike tjenesten.

onsdag 29. september 2010

Nyttig informasjon til våre brukere


Responsen til Romvesenkontakt de siste dagene har vært overveldende, og det strømmer inn e-post fra mennesker som ønsker seg kontakt med romvesen. Imidlertid er svært mange av mailene fra menn mellom 25 og 40 som ønsker seg kontakt med kvinner av Na’vi-folket, med sterke undertoner av ønske om at de skal møte dem en dag og kanskje gifte seg med dem. Vi ser oss i den forbindelse nødt til å gjøre oppmerksom på tre ting:

1. Det er svært usannsynlig at du noen gang kommer til å få møte din romvesenbrevvenn i virkeligheten. Svært få selv av de mest intelligente romvesenene har mulighet til interstellar reising, og de som har det har i stor grad takket nei til å være med i dette kontaktprosjektet med unntak av et par planeter. Dessuten er prosjektet stort sett forbeholdt individer med normal økonomi som på grunn av nettopp dette aldri vil kunne besøke jorden. Din evne til å forlate din hjemplanet på egen hånd regnes på nåværende tidspunkt som null.

2. Svært få av romvesentypene vil ha samme syn på sex som deg, eller i det hele tatt sammenlignbare kroppsdeler og mekanismer for iverksettelse. Når det er sagt, er mange av dem liberale og nysgjerrige på en langt mer skamløs måte enn vi er her på jorden, uten at du av den grunn bør trekke konklusjonen at ditt brevvennforhold kommer til å bli dampende erotisk. Også dette med kjønn er problematisk, og vi kan ikke garantere at din brevvenn tilsvarer det kjønn du tenner på. Prøv derfor å dempe de seksuelle forventningene for å unngå skuffelse.

3. Avatar er ikke en dokumentar, selv om mange skulle ønske det. Det finnes riktignok romvesen som er snarlike Na’vi folket i utseende, men vær oppmerksom på at lynnet deres skiller seg kraftig fra det som framstilles i Avatar. Den gjengivelsen som er gitt av Klingonene er imidlertid merkverdig presis, for de av dere som måtte være interessert i å kontakte dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alle kommentarer som legges inn her kan bli lest av romvesen. Eventuelle klager som kan virke sårende bes derfor sendes pr. e-post. Vær oppmerksom på store kulturforskjeller i hva som kan oppfattes som uhøflig tilbakemelding.