Endelig kan du ta kontakt med romvesen - trygt, enkelt og gratis* ved hjelp av denne unike tjenesten.

mandag 27. september 2010

En drøm blir virkelighet!


Mange mennesker, for ikke å si alle, går rundt med en drøm om at romvesener skal ta kontakt med oss her på jorden. Men for mange både romvesener og mennesker blir kommunikasjon gjennom bortføringer og kornsirkler for sært. Heller enn mystiske budskap og smertefulle eksperimenter ønsker de seg god dialog og forståelse. Ut fra dette behovet springer denne kontakttjenesten. Om du ønsker deg kjennskap til ny teknologi og universets hemmeligheter, fantastisk innsikt i en annerledes og spennende verden eller kanskje bare en brevvenn fra en annen planet du kan dele hverdagslivets bekymringer og gleder med - Romvesenkontakt formidler kontakt med nettopp den typen romvesen du ønsker.
(NB! Tjenesten er dessverre foreløpig ikke intergalaktisk, men formidler kun kontakt med romvesener fra vår egen galakse, Melkeveien.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alle kommentarer som legges inn her kan bli lest av romvesen. Eventuelle klager som kan virke sårende bes derfor sendes pr. e-post. Vær oppmerksom på store kulturforskjeller i hva som kan oppfattes som uhøflig tilbakemelding.